Waarmee we je kunnen helpen

We bouwen websites. We steken webapplicaties in mekaar. We geven advies rond IT en engineering. En we geven bijles wiskunde en fysica!

Onze services: website maken, webapplicaties, engineering & bijles

Website maken in WordPress

Assistancy maakt websites op maat in WordPress. WordPress is een populair Content Management Systemen (CMS) waarmee meer dan 38% van alle websites wereldwijd gemaakt worden en meer dan 68% van alle CMS-gebaseerde systemen

We gebruiken dit CMS systeem om een website te maken op uw maat. We zorgen er voor dat de website zich automatisch aanpast aan het toestel van de gebruiker: telefoon, tablet, desktop.

De website voorzien we optioneel ook van een uitgebreide SEO (Search Engine Optimalisatie). Zo’n SEO maakt dat bezoekers jouw zaak beter vinden wanneer ze zoeken via zoekmachines zoals Google en Bing. Cruciaal hiervoor is het schrijven van de juiste inhoud (content), en een onderzoek naar welke kernwoorden bezoekers gebruiken om jou te vinden.

Hier vind je enkele referentieprojecten: MOKA tales, VSE rent, Rokade Westerlo


Webapplicaties & mobiele apps

Wanneer je meer wil doen dan enkel inhoud presenteren aan je bezoekers, spreken we van een webapplicatie.

Zo’n webapplicatie verzamelt data van gebruikers of machines, en bewaart die in een database. Deze database vormt typisch het hart van de webapplicatie.

Door het gebruik van een database staat de datacollectie volledig los van de visualisatie. Het hergebruik van de data is m.a.w. onbeperkt.

Een slimme visualisatie laat toe meteen beslissingen te trekken uit de data, op voorwaarde dat de data in een handige vorm gepresenteerd zijn aan de gebruiker.

Hier vind je alvast enkele referentieprojecten:


Technische consultancy

We zijn ervaren in het oplossen van uitdagende technische vragen op gebied van mechanica en electrotechniek.

We lossen zowel mechanische als controle-technische problemen op d.m.v. simulatie, visualisatie en optimalisatie.


Bijles wiskunde & fysica

Bijles geven we voor de vakken wiskunde en fysica in zowel 2de als 3de graad secundair, en 1ste en 2de jaar hoger onderwijs. De lessen worden steeds gegeven bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek overlopen we de leerstof, linken we dit aan de eindtermen, en leggen we samen de les-frequentie en lesmomenten vast.

Trefwoorden klik voor meer info

bijles engineering webapplicatie website maken

Reageren

Lees ook

VSE Technologies - webapplicatie

VSE technologies – data logging & visualisatie

Data logger voor lasapparatuur. Data opslag in een centrale database, met uitgebreide visualisatie en filter mogelijkheden.

Lees meer

Bijles fysica in Berlaar: ontdek hier hoe dat werkt

Bijles fysica in Berlaar

Assistancy geeft bijles fysica in Berlaar. Je kan bij ons terecht voor bijles fysica voor de 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs.

Pals dakwerken en sanitair

Pals dakwerken en sanitair

Pals is een familiebedrijf gespecialiseerd in dakwerken en sanitair. Hun specialiteit zijn zinken daken en leien.

Lees meer