Bijles fysica in Berlaar

Steven     22.12.2019

Assistancy geeft bijles fysica in Berlaar. Je kan bij ons terecht voor bijles fysica voor de 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs. Vanuit de opleiding burgerlijk ingenieur beheersen we de fysica leerstof van deze studiejaren zeer goed.

Waarom bijles fysica volgen?

Vind je het moeilijk om de theorie van fysica te begrijpen? Of ben je wel mee met het handboek, maar kan je de oefeningen niet oplossen? Neem je graag een keer één-op-één de theorie door? Of krijg je graag wat extra inzicht door samen oefeningen te maken?

Voor al deze onderwerpen kan je terecht bij Assistancy in Berlaar.

Hoe geven we bijles?

Omdat je fysica nu eenmaal niet van buiten kan leren, richten we onze aandacht op het begrijpen van de leerstof. We blijven net zolang stilstaan bij de onderwerpen tot ze volledig begrepen zijn. We volgen het leerboek van de school dat alle eindtermen behandelt. De eindtermen vind je op de website Vlaanderen.

We bekijken samen tussentijdse testen en huiswerk. Samen bekijken we welke stukken moeilijker verlopen. We analyseren de veel gemaakte fouten en verbeteren deze.

Bijles fysica bij ons op kantoor

De bijles gaat steeds door op ons kantoor. We geven geen bijles bij jou thuis. We doen dit in een professioneel ingericht leslokaal met whiteboard en groot bureau. Het is onze ervaring dat dit de concentratie verbetert. Typisch gaat de bijles door op zaterdag en/of zondag, in blokken van één tot twee uur. De lesmomenten en de frequentie bepalen we samen. Dit doen we in functie van de omvang van de leerstof, en de examenplanning.

Hoeveel kost bijles fysica?

We hanteren een tarief tussen de € 25 en € 35 per volledig lesuur van 60 minuten. Het tarief hangt af van de omvang en het niveau van de leerstof. Contacteer ons voor meer informatie.

Trefwoorden klik voor meer info

berlaar bijles bijles fysica fysica

Laat een reactie achter we horen graag wat jij ervan denkt

Lees ook

Bijles wiskunde en fysica in Berlaar

Bijles wiskunde in Berlaar

Steven     02.10.2020

Bijles wiskunde. Burgerlijk ingenieur Steven Bellens geeft bijles wiskunde en fysica. De bijles gaat steeds door op ons kantoor in Berlaar.

Lees meer
De Fonkeling - uitleendienst Berlaar

De Fonkeling – uitleendienst in Berlaar

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine verhuurt er spellen die ze ook gebruikt tijdens haar therapie.

Lees meer
De Appelboom - logopedie, orthopedagogie en ergotherapie in Berlaar

De Appelboom – logopedie, ergotherapie en orthopedagogie

De Appelboom is een praktijk voor logopedie, ergotherapie en orthopedagogie in Berlaar. Gespecialiseerd in therapie, coaching en vorming.

Lees meer