Bijles wiskunde in Berlaar

Steven      02.09.2019

Ben je op zoek naar bijles wiskunde in Berlaar? Assistancy geeft bijles wiskunde voor 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs. We doen dit vanuit onze kennis en opleiding als ingenieurs. 

Waarom bijles volgen?

Vind je het moeilijk om de theorie van wiskunde te begrijpen? Of ben je wel mee met het handboek, maar kan je de oefeningen niet oplossen? Wil je de theorie één-op-één opnieuw doornemen? Of neem je graag alleen wat extra oefeningen samen door?

Voor al deze onderwerpen kan je terecht bij Assistancy in Berlaar.

Lesgever wiskunde Steven

Burgerlijk ingenieur Steven is gestart met het geven van bijles aan zijn zus Ann. Zij had moeite met de vakken wiskunde en fysica. De bijles heeft er mee voor gezorgd dat ze haar diploma gehaald heeft. Ann behaalde haar diploma via de Examencommissie secundair onderwijs (middenjury).

Hoe geven we bijles?

Ann volgde bijles aan een tempo van 2 tot 4 lesuren per week, in blokken van 2 uur. Elke les bestond uit een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen. Ze kreeg steeds oefeningen mee als huiswerk. We zijn er van overtuigd dat oefeningen de beste manier zijn om leerstof in te studeren. Afhankelijk van de eindtermen, en het type examen, wijken we hiervan af.

Bijles bij ons op kantoor

De bijles gaat steeds door op ons kantoor. We geven geen bijles bij jou thuis. We doen dit in een professioneel ingericht leslokaal met whiteboard en groot bureau. Het is onze ervaring dat dit de concentratie verbetert. De lesmomenten en de frequentie bepalen we samen. Dit doen we in functie van de omvang van de leerstof, en de examenplanning.

Hoeveel kost bijles wiskunde?

We hanteren een tarief tussen de € 25 en € 35 per volledig lesuur. Het tarief hangt af van de omvang en het niveau van de leerstof. Contacteer ons voor meer informatie.

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

Bijles fysica bij Assistancy in Berlaar

Bijles fysica in Berlaar

Steven      22.12.2019

Assistancy geeft bijles fysica in Berlaar. Je kan bij ons terecht voor bijles fysica voor de 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs.
Webdesign en websites maken op maat

Webdesign en websites maken op maat

Steven      25.07.2019

Website laten maken? Assistancy in Berlaar doet webdesign en bouwt websites op maat. Ook voor SEO optimalisatie kan u bij ons terecht.
De Appelboom: logopedie, ergotherapie en orthopedagogie in Berlaar

De Appelboom - logopedie, ergotherapie en orthopedagogie

De Appelboom is een praktijk voor logopedie, ergotherapie en orthopedagogie in Berlaar. De Appelboom is gespecialiseerd in therapie, coaching en vorming.