Waarmee we je kunnen helpen

We bouwen websites. We steken webapplicaties in mekaar. We geven advies rond IT en engineering. En we geven bijles wiskunde en fysica!

Websites in WordPress en Drupal

Assistancy maakt websites op maat in WordPress en Drupal. Dat zijn twee populaire Content Management Systemen (CMS) waarmee meer dan 40% van alle websites wereldwijd gebouwd worden..

We combineren dit CMS systeem met een webdesign op maat. We zorgen er voor dat de website zich automatisch aanpast aan het toestel van de gebruiker: telefoon, tablet, desktop.

De website voorzien we optioneel ook van een uitgebreide SEO (Search Engine Optimalisatie). Zo’n SEO maakt dat bezoekers jouw zaak beter vinden wanneer ze zoeken via zoekmachines zoals Google en Bing. Cruciaal hiervoor is het schrijven van de juiste inhoud (content), en een onderzoek naar welke kernwoorden bezoekers gebruiken om jou te vinden.

lees meer over webdesign en website bouwen

Hier vind je enkele referentieprojecten: Great Bakes MOKA tales


Webapplicaties & mobiele apps

Wanneer je meer wil doen dan enkel inhoud presenteren aan je bezoekers, spreken we van een webapplicatie.

Zo’n webapplicatie verzamelt data van gebruikers of machines, en bewaart die in een database. Deze database vormt typisch het hart van de webapplicatie.

Door het gebruik van een database staat de datacollectie volledig los van de visualisatie. Het hergebruik van de data is m.a.w. onbeperkt.

Een slimme visualisatie laat toe meteen beslissingen te trekken uit de data, op voorwaarde dat de data in een handige vorm gepresenteerd zijn aan de gebruiker.

Hier vind je alvast enkele referentieprojecten: VSE Technologies


Technische consultancy

We zijn ervaren in het oplossen van uitdagende technische vragen op gebied van mechanica en electrotechniek.

We lossen zowel mechanische als controle-technische problemen op d.m.v. simulatie, visualisatie en optimalisatie.


Bijles wiskunde & fysica

Bijles geven we voor de vakken wiskunde en fysica in zowel 2de als 3de graad secundair, en 1ste en 2de jaar hoger onderwijs. De lessen worden steeds gegeven bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek overlopen we de leerstof, linken we dit aan de eindtermen, en leggen we samen de les-frequentie en lesmomenten vast.

lees meer over bijles wiskunde lees meer over bijles fysica

Trefwoorden klik voor meer info

bijles engineering webapplicatie webdesign

Laat een reactie achter we horen graag wat jij ervan denkt

Lees ook

Een website maken - dit heb je nodig

Een website maken? Dit heb je nodig

Steven     26.07.2019

Een website (laten) maken? Dit heb je nodig: een domeinnaam, een webhosting pakket, en vooral een goed verhaal om te vertellen!

Lees meer
Business inspiration - ondernemers ontmoeten ondernemers

Business inspiration – ondernemers ontmoeten ondernemers

Ondernemers ontmoeten ondernemers. Business inspiration brengt ondernemers samen via de organisatie van events, publicaties en lezingen.

Lees meer
De kosten om een website te maken

Kosten om een website te maken

Steven     18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.

Lees meer