VSE technologies data logger.
VSE technologies data logger.

VSE technologies – data logging & visualisatie

Ben je geboeid door data en wat je er allemaal mee kan doen? Denk je zelf in termen van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)? Dan zal deze webapplicatie jou ongetwijfeld interesseren. VSE Technologies gebruikt ze om data te verzamelen en te visualiseren van de lasapparatuur en het lasproces. 

Over VSE technologies en DIN Tools

VSE technologies is uw partner in lastechnologie. Daarnaast is er DIN Tools, zij voeren lasprojecten uit. Als derde is er nog VSE rent, voor de verhuur van lasapparaten

Hoe het werkt

De lasapparatuur is uitgerust met sensoren die verschillende parameters lezen (e.g. stroom, spanning, draadsnelheid). Deze sensoren sturen, voor elke gemaakte las, de belangrijkste parameters draadloos door. Dit doorsturen gebeurt over het Wi-Fi netwerk.

Aan de andere zijde luistert de server continu naar inkomende berichten. Hij doet dit voor meerdere lasmachines simultaan. De server ontvangt zo elk bericht en slaat het op in een grote database. Daarna stuurt hij een ontvangstbevestiging naar elk van de lasapparaten.

Een gebruiksvriendelijke webinterface visualiseert vervolgens alle gegevens. Deze interface laat toe op een eenvoudige manier de gegevens te filteren, e.g. per machine, per dag, … Zo haal je veel sneller belangrijke gegevens uit de data.

Graag meer informatie?

Omwille van privacy-redenen kunnen we je dit project niet live voorstellen. Bovendien is de interface afgeschermd en enkel toegankelijk voor de eindklant. Laat daarom zeker een berichtje achter, en we laten jou kennismaken met een demo-omgeving!

Data van jouw machines en processen verzamelen?

Heb je zelf nood aan een webapplicatie? Neem dan contact met ons op, we maken je graag een vrijblijvende offerte.

Trefwoorden klik voor meer info

big data webapplicatie website bouwen

Reageren

Lees ook

rokade westerlo thumb

Rokade Westerlo – schaakclub Westerlo

Op zoek naar een gezellige maar ook competitieve schaakclub in de Kempen? Neem eens een kijkje bij Rokade Westerlo!

Lees meer

Metabase: big data eenvoudig voorgesteld

Metabase - visualisatie van big data

Steeds vaker is de data set zeer groot of dynamisch. Dit artikel bespreekt hoe Metabase big data snel visualiseert en interpreteert.

Machine Learning: wat en hoe?

Machine Learning - wat is het?

Machine Learning is een onderdeel van Artificial Intelligence. Het maakt machines slimmer. Machine Learning leert om zelfstandig te beslissen na training.