Online betalen met Mollie

Steven     19.10.2019

Online betalen wordt steeds meer het nieuwe normaal. Kenmerkend voor online betalen zijn veiligheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het afhandelen van een betaling dient veilig, snel en transparent te gebeuren. Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste voordelen.

Veilig online betalen

Veiligheid is prioriteit nummer één, zeker bij het overmaken van geld. Dit is de belangrijkste reden om een online betaalproces in handen te geven van een specialist. Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, zoals ze zijn opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Alle data staan centraal bewaard op servers in Nederland, waardoor er steeds gewerkt wordt onder de Europese regels. Je leest er hier meer over.

Eenvoudig online betalen

Mollie biedt u als ondernemer een breed portfolio van mogelijke betaalopties aan. Dit maakt dat je in de meeste gevallen de klant een vertrouwde betaaloptie kan aanbieden, wat op zijn beurt vertrouwen wekt. Kredietkaart, Bancontact, KBC-betaalknop, Belfius betaalknop, ING Home’Pay zijn enkele van de opties die je met één klik aanbiedt aan al jouw klanten. Door het gebruik van een gekende betaalmethode verkleint bovendien de kans op een mislukte betaling.

Transparant online betalen

Mollie neemt voor u alle technische zorgen omtrent online betalen over. Mollie integreert eenvoudig met Drupal met behulp van de Mollie Payment Drupal module. Zo ben je gerust dat het betaalproces vlekkeloos verloopt. Maar ook wanneer een betaling onderbroken wordt, informeert Mollie zowel de gebruiker als de ontvanger. Het is steeds mogelijk de betaling nadien te hernemen.

Automatisch boeken van online betalingen

Wist je dat je online betalingen automatisch kan verwerken in je boekhouding? Mollie stuurt de betaalbevestiging door, waarna jouw boekhouding de betaling automatisch verwerkt. Een API-sleutel legt de link tussen Mollie en jouw boekhoudpakket, daarna loopt de communicatie automatisch. Een voorbeeld hiervan is factuursturen.be

Trefwoorden klik voor meer info

webshop wordpress

Reageren

Lees ook

rokade westerlo thumb

Rokade Westerlo – schaakclub Westerlo

Op zoek naar een gezellige maar ook competitieve schaakclub in de Kempen? Neem eens een kijkje bij Rokade Westerlo!

Lees meer

VSE rent - verhuur lasapparaat

VSE rent – lasapparaat verhuur

VSE rent is onderdeel van de VSE groep. Zij verhuren lasapparaten van ESAB. Je vindt er een breed gamma lasapparaten van elk vermogen.

Lees meer

Drupal vs WordPress – een vergelijking

Wordpress vs Drupal - een hands-on vergelijking

Om kennis op te doen met Wordpress, heb ik mijn eigen Drupal website omgezet naar Wordpress. Hier lees je mijn ervaringen.