Webdesign en websites maken op maat

Steven      25.07.2019

Waarom een website?

Online aanwezig zijn is vandaag de dag geen keuze, het is een must. Klanten grijpen steeds vaker naar het internet om informatie op te zoeken. Wanneer ze jouw zaak niet terugvinden, en die van jouw concurrent wel, sta je niet op de eerste, maar op de tweede plaats. 

Die online aanwezigheid start voor bedrijven bij een eenvoudige (statische) website met hun bedrijfsinformatie: adres, contactgegevens, eventueel openingsuren. Het eindigt met een uitgebreide website met blog, gekoppeld aan een webshop. Hoe ver je hierin gaat, hangt voornamelijk van jouw klantenbasis af. Of misschien wil je de website gebruiken om een heel nieuw klantensegment aan te spreken?

Vraag jezelf af wat je met een website wil bereiken. We gaan hierover graag met jou in discussie.

Jouw website, jouw uithangbord!

Iedere zaak is uniek. Jouw website dient uit te stralen waar jij en je zaak voor staan. Zo geef je jouw bezoekers een eerste goede indruk, of een belangrijke bevestiging.

Assistancy doet webdesign op maat. We gebruiken hiervoor de laatste nieuwe technologieën om snel en flexibel maatwerk af te leveren. Het design vertalen we vervolgens in een website.

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen

Lees ook

De kosten van een website maken

Kosten om een website te maken

Steven      18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.
Keep node.js application running on shared hosting

How to keep node.js running on shared hosting

Steven      02.08.2019

Here is how to keep your node.js application running on shared hosting. It uses the pm2 process manager and crontab jobs to check and restart.
website maken? dit heb je nodig

Een website maken? Dit heb je nodig

Steven      26.07.2019

Een website (laten) maken? Dit heb je nodig: een domeinnaam, een webhosting pakket, en vooral een goed verhaal om te vertellen!