webapplicatie VSE Technologies - datalogging & monitoring lasapparatuur
webapplicatie VSE Technologies - datalogging & monitoring lasapparatuur

VSE technologies - datalogging & visualisatie van lasapparatuur

Steven      28.06.2019

Ben je geboeid door data en wat je er allemaal mee kan doen? Denk je zelf in termen van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)? Deze webapplicatie vormt de aanzet om data te verzamelen van de lasapparatuur en het lasproces. 

Over VSE technologies en DIN Tools

VSE technologies is uw partner in lastechnologie. DIN Tools voert lasprojecten uit. Daarnaast verhuren ze ook lasapparatuur

Hoe het werkt

De lasapparatuur is uitgerust met sensoren die de verschillende parameters lezen. Voor elke gemaakte las sturen ze de belangrijkste parameters draadloos door. De data worden doorgestuurd over het beschikbare Wi-Fi netwerk.

De server luistert continu naar inkomende data, en doet dit voor meerdere lasmachines simultaan. De server ontvangt de berichten en slaat ze op in een grote database. Hij stuurt ook een ontvangstbevestiging naar elk van de lasapparaten.

Een gebruiksvriendelijke webinterface visualiseert alle data. Via deze interface is het mogelijk data te filteren, bv per machine, per dag, ... Bijkomend is er een snelle visualisatie voorzien. Op die manier kan je veel sneller belangrijke gegevens uit de data halen.

Graag meer informatie?

Omwille van privacy-redenen kunnen we je dit project niet live voorstellen. De data interface is bovendien afgeschermd en enkel toegankelijk voor de eindklant. Laat een berichtje achter, en we laten jou kennismaken met een demo-omgeving!

Data van jouw machines en processen verzamelen?

Heb je zelf nood aan een webapplicatie? Neem contact met ons op, we maken je graag een vrijblijvende offerte.

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

greatbakes.be - Greet bakes great

greatbakes.be - Greet bakes great

Greet heeft meegedaan aan Bake Off Vlaanderen en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en delen van recepten van patisserie en gebak.
Metabase data analyse

Big data eenvoudig voorgesteld met Metabase

Steven      18.11.2019

Steeds vaker is de data set zeer groot of dynamisch. Dit artikel bespreekt hoe Metabase big data snel visualiseert en interpreteert.
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa - dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zij hebben een zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...