greatbakes.be - Greet bakes great
greatbakes.be - Greet bakes great

greatbakes.be - Greet bakes great

Steven      22.12.2019

Greet heeft meegedaan aan Bake Off Vlaanderen en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en delen van recepten van patisserie en gebak. Greet werkt graag met kruiden, specerijen en noten en vermijdt suiker.

Over de website

De voorpagina is opgebouwd uit blokken, die verwijzen naar de belangrijkste pagina's op de wesite. De laatste instagram post van Greet staat afgebeeld, samen met links naar haar sociale media profielen (facebook, instagram, pinterest).

Door middel van visuele accenten worden blog en recept items van elkaar gescheiden. De afbeeldingen op de voorpagina geven bovendien het laatste recept of blog-item weer. Zo is het in één oogopslag duidelijk wanneer er nieuwe inhoud aanwezig is.

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

Online betalen met Mollie

Online betalen met Mollie

Steven      19.10.2019

Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. We gaan dieper in op de voordelen van online betalen met Mollie.
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa - dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zij hebben een zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...
De kosten van een website maken

Kosten om een website te maken

Steven      18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.