website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar
website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar

De Fonkeling - uitleendienst in Berlaar

Steven      09.02.2019

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine, mama van 2 jonge spruiten heeft deze uitleendienst opgericht.

Tine is enorm geboeid door (taal)ontwikkeling & interacties tussen ouders en hun kinderen. Ze werkt als logopediste & orthopedagoge in De Appelboom en als thuisbegeleider bij Kadodder.

De Fonkeling is een uitleendienst met pedagogisch materiaal. Je vindt hier spellen die Tine gebruikt tijdens therapie en die gerust ook thuis gespeeld kunnen worden. Daarnaast vind je ook een heel aantal boeken, boeken rond het thema ouderschap & opvoeding en kinderboeken rond tevreden zijn met wie je bent, dyslexie, sociale ontwikkeling,...

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

Bijles fysica bij Assistancy in Berlaar

Bijles fysica in Berlaar

Steven      22.12.2019

Assistancy geeft bijles fysica in Berlaar. Je kan bij ons terecht voor bijles fysica voor de 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs.
greatbakes.be - Greet bakes great

greatbakes.be - Greet bakes great

Greet heeft meegedaan aan Bake Off Vlaanderen en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en delen van recepten van patisserie en gebak.
Online betalen met Mollie

Online betalen met Mollie

Steven      19.10.2019

Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. We gaan dieper in op de voordelen van online betalen met Mollie.