website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar
website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar

De Fonkeling - uitleendienst in Berlaar

Steven      09.02.2019

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine, mama van 2 jonge spruiten heeft deze uitleendienst opgericht.

Tine is enorm geboeid door (taal)ontwikkeling & interacties tussen ouders en hun kinderen. Ze werkt als logopediste & orthopedagoge in De Appelboom en als thuisbegeleider bij Kadodder.

De Fonkeling is een uitleendienst met pedagogisch materiaal. Je vindt hier spellen die Tine gebruikt tijdens therapie en die gerust ook thuis gespeeld kunnen worden. Daarnaast vind je ook een heel aantal boeken, boeken rond het thema ouderschap & opvoeding en kinderboeken rond tevreden zijn met wie je bent, dyslexie, sociale ontwikkeling,...

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen

Lees ook

De kosten van een website maken

Kosten om een website te maken

Steven      18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.
Keep node.js application running on shared hosting

How to keep node.js running on shared hosting

Steven      02.08.2019

Here is how to keep your node.js application running on shared hosting. It uses the pm2 process manager and crontab jobs to check and restart.
website maken? dit heb je nodig

Een website maken? Dit heb je nodig

Steven      26.07.2019

Een website (laten) maken? Dit heb je nodig: een domeinnaam, een webhosting pakket, en vooral een goed verhaal om te vertellen!