website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar
website De Fonkeling - uitleendienst voor het gezin in Berlaar

De Fonkeling - uitleendienst in Berlaar

Steven      09.02.2019

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine, mama van 2 jonge spruiten heeft deze uitleendienst opgericht.

Tine is enorm geboeid door (taal)ontwikkeling & interacties tussen ouders en hun kinderen. Ze werkt als logopediste & orthopedagoge in De Appelboom en als thuisbegeleider bij Kadodder.

De Fonkeling is een uitleendienst met pedagogisch materiaal. Je vindt hier spellen die Tine gebruikt tijdens therapie en die gerust ook thuis gespeeld kunnen worden. Daarnaast vind je ook een heel aantal boeken, boeken rond het thema ouderschap & opvoeding en kinderboeken rond tevreden zijn met wie je bent, dyslexie, sociale ontwikkeling,...

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen

Lees ook

Online betalen met Mollie

Online betalen met Mollie

Steven      19.10.2019

Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. We gaan dieper in op de voordelen van online betalen met Mollie.
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa - dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zij hebben een zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...
De kosten van een website maken

Kosten om een website te maken

Steven      18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.