website De Fonkeling - uitleendienst Berlaar
website De Fonkeling – uitleendienst Berlaar

De Fonkeling – uitleendienst in Berlaar

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine, mama van 2 jonge spruiten heeft deze uitleendienst opgericht.

Tine is enorm geboeid door (taal)ontwikkeling & interacties tussen ouders en hun kinderen. Ze werkt als logopediste & orthopedagoge in De Appelboom en als thuisbegeleider bij Kadodder.

De Fonkeling is een uitleendienst met pedagogisch materiaal. Je vindt hier spellen die Tine gebruikt tijdens therapie en die gerust ook thuis gespeeld kunnen worden. Daarnaast vind je ook een heel aantal boeken, boeken rond het thema ouderschap & opvoeding en kinderboeken rond tevreden zijn met wie je bent, dyslexie, sociale ontwikkeling,…

Trefwoorden klik voor meer info

berlaar bootstrap drupal responsive webshop website bouwen

Laat een reactie achter we horen graag wat jij ervan denkt

Lees ook

Online betalen met Mollie

Online betalen met Mollie

Steven     19.10.2019

Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. We gaan dieper in op de voordelen van online betalen met Mollie.

Lees meer
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa – dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...

Lees meer
VSE rent - verhuur lasapparaat

VSE rent – lasapparaat verhuur

VSE rent is onderdeel van de VSE groep. Zij verhuren lasapparaten van ESAB. Je vindt er een breed gamma lasapparaten van elk vermogen.

Lees meer