Webdesign en websites maken op maat

Steven     25.07.2019

Waarom een website?

Online aanwezig zijn is vandaag de dag geen keuze, het is een must. Klanten grijpen steeds vaker naar het internet om informatie op te zoeken. Wanneer ze jouw zaak niet terugvinden, en die van jouw concurrent wel, sta je niet op de eerste, maar op de tweede plaats. 

Die online aanwezigheid start voor bedrijven bij een eenvoudige (statische) website met hun bedrijfsinformatie: adres, contactgegevens, eventueel openingsuren. Het eindigt met een uitgebreide website met blog, gekoppeld aan een webshop. Hoe ver je hierin gaat, hangt voornamelijk van jouw klantenbasis af. Of misschien wil je de website gebruiken om een heel nieuw klantensegment aan te spreken?

Vraag jezelf af wat je met een website wil bereiken. We gaan hierover graag met jou in discussie.

Jouw website, jouw uithangbord!

Iedere zaak is uniek. Jouw website dient uit te stralen waar jij en je zaak voor staan. Zo geef je jouw bezoekers een eerste goede indruk, of een belangrijke bevestiging.

Assistancy doet webdesign op maat. We gebruiken hiervoor de laatste nieuwe technologie├źn om snel en flexibel maatwerk af te leveren. Het design vertalen we vervolgens in een website.

Trefwoorden klik voor meer info

drupal webdesign website bouwen website maken wordpress

Laat een reactie achter we horen graag wat jij ervan denkt

Lees ook

De Fonkeling - uitleendienst Berlaar

De Fonkeling – uitleendienst in Berlaar

De Fonkeling is een uitleendienst voor het gezin in Berlaar. Tine verhuurt er spellen die ze ook gebruikt tijdens haar therapie.

Lees meer
Online betalen met Mollie

Online betalen met Mollie

Steven     19.10.2019

Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. We gaan dieper in op de voordelen van online betalen met Mollie.

Lees meer
Wordpress vs Drupal - een hands-on vergelijking

Drupal vs WordPress – een vergelijking

Steven     15.05.2020

Om kennis op te doen met Wordpress, heb ik mijn eigen Drupal website omgezet naar Wordpress. Hier lees je mijn ervaringen.

Lees meer