Webdesign en websites maken op maat

Steven     25.07.2019

Waarom een website?

Online aanwezig zijn is vandaag de dag geen keuze, het is een must. Klanten grijpen steeds vaker naar het internet om informatie op te zoeken. Wanneer ze jouw zaak niet terugvinden, en die van jouw concurrent wel, sta je niet op de eerste, maar op de tweede plaats. 

Die online aanwezigheid start voor bedrijven bij een eenvoudige (statische) website met hun bedrijfsinformatie: adres, contactgegevens, eventueel openingsuren. Het eindigt met een uitgebreide website met blog, gekoppeld aan een webshop. Hoe ver je hierin gaat, hangt voornamelijk van jouw klantenbasis af. Of misschien wil je de website gebruiken om een heel nieuw klantensegment aan te spreken?

Vraag jezelf af wat je met een website wil bereiken. We gaan hierover graag met jou in discussie.

Jouw website, jouw uithangbord!

Iedere zaak is uniek. Jouw website dient uit te stralen waar jij en je zaak voor staan. Zo geef je jouw bezoekers een eerste goede indruk, of een belangrijke bevestiging.

Assistancy doet webdesign op maat. We gebruiken hiervoor de laatste nieuwe technologie├źn om snel en flexibel maatwerk af te leveren. Het design vertalen we vervolgens in een website.

Trefwoorden klik voor meer info

drupal webdesign website bouwen website maken wordpress

Laat een reactie achter we horen graag wat jij ervan denkt

Lees ook

Keep node.js running on shared hosting

How to keep node.js running on shared hosting

Steven     02.08.2019

Here is how to keep your node.js application running on shared hosting. It uses the pm2 process manager and crontab jobs to check and restart.

Lees meer
Bootstrap 4

Bootstrap 4 – nieuwe norm voor responsive design

Steven     16.07.2019

Bootstrap 4 is een bibliotheek voor responsive design. Met Bootstrap past jouw website zich aan aan het toestel dat jouw bezoekers gebruiken.

Lees meer
VSE rent - verhuur lasapparaat

VSE rent – lasapparaat verhuur

VSE rent is onderdeel van de VSE groep. Zij verhuren lasapparaten van ESAB. Je vindt er een breed gamma lasapparaten van elk vermogen.

Lees meer