Online betalen met Mollie

Steven      19.10.2019

Online betalen wordt steeds meer het nieuwe normaal. Kenmerkend voor online betalen zijn veiligheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het afhandelen van een betaling dient veilig, snel en transparent te gebeuren. Met Mollie biedt je eenvoudig een heel gamma van betaalmogelijkheden aan aan jouw klanten. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste voordelen.

Veilig online betalen

Veiligheid is prioriteit nummer één, zeker bij het overmaken van geld. Dit is de belangrijkste reden om een online betaalproces in handen te geven van een specialist. Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, zoals ze zijn opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Alle data staan centraal bewaard op servers in Nederland, waardoor er steeds gewerkt wordt onder de Europese regels. Je leest er hier meer over.

Eenvoudig online betalen

Mollie biedt u als ondernemer een breed portfolio van mogelijke betaalopties aan. Dit maakt dat je in de meeste gevallen de klant een vertrouwde betaaloptie kan aanbieden, wat op zijn beurt vertrouwen wekt. Kredietkaart, Bancontact, KBC-betaalknop, Belfius betaalknop, ING Home'Pay zijn enkele van de opties die je met één klik aanbiedt aan al jouw klanten. Door het gebruik van een gekende betaalmethode verkleint bovendien de kans op een mislukte betaling.

Transparant online betalen

Mollie neemt voor u alle technische zorgen omtrent online betalen over. Mollie integreert eenvoudig met Drupal met behulp van de Mollie Payment Drupal module. Zo ben je gerust dat het betaalproces vlekkeloos verloopt. Maar ook wanneer een betaling onderbroken wordt, informeert Mollie zowel de gebruiker als de ontvanger. Het is steeds mogelijk de betaling nadien te hernemen.

Automatisch boeken van online betalingen

Wist je dat je online betalingen automatisch kan verwerken in je boekhouding? Mollie stuurt de betaalbevestiging door, waarna jouw boekhouding de betaling automatisch verwerkt. Een API-sleutel legt de link tussen Mollie en jouw boekhoudpakket, daarna loopt de communicatie automatisch. Een voorbeeld hiervan is factuursturen.be

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

greatbakes.be - Greet bakes great

greatbakes.be - Greet bakes great

Greet heeft meegedaan aan Bake Off Vlaanderen en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en delen van recepten van patisserie en gebak.
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa - dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zij hebben een zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...
Webdesign en websites maken op maat

Webdesign en websites maken op maat

Steven      25.07.2019

Website laten maken? Assistancy in Berlaar doet webdesign en bouwt websites op maat. Ook voor SEO optimalisatie kan u bij ons terecht.