Bootstrap 4 - nieuwe norm voor responsive design

Steven      16.07.2019

Bootstrap 4 is de opvolger van het populaire Bootstrap 3. Het is een bibliotheek van componenten, oorspronkelijk ontwikkeld door de developers van Twitter. De bibliotheek laat toe om op een gestandaardiseerde manier inhoud toe te voegen op je website, en die vervolgens adaptief te presenteren aan je bezoekers. De inhoud past zich aan aan de schermgrootte en het type van toestel dat jouw bezoekers gebruiken.

Zo'n responsive website heeft zo zijn voordelen:

Meer dan 50% van alle internet-verkeer gebeurd sinds 2018 op mobiele toestellen. Toch hebben mensen nog steeds vaak de neiging om een website in de eerste plaats voor een klassieke computer te ontwikkelen. Met Bootstrap maak je één website voor alle toestellen.

De bibliotheek biedt standaard componenten om de inhoud visueel heel aantrekkelijk te presenteren. Dit gaat over visuele ruimtes tussen componenten, kleurschema's, manieren om inhoud te accentueren, en nog veel meer!

En moest je nu denken: leuk, maar ik wil niet dat mijn website eruit ziet als alle andere websites... de modulariteit is een extra kracht van Bootstrap!

De bibliotheek laat toe om zowat alle mogelijke opties te overschrijven om deze volledig op jouw maat af te stellen. We gebruiken de flexibiliteit van Bootstrap om een website te maken volledig naar jouw smaak!

De meeste van de websites die je terugvindt in ons portfolio zijn gemaakt met Bootstrap, en allemaal zijn ze gemaakt met een responsive bibliotheek. Neem een kijkje, en overtuig jezelf dat standaardisatie geen beperking betekent voor customisatie!

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

greatbakes.be - Greet bakes great

greatbakes.be - Greet bakes great

Greet heeft meegedaan aan Bake Off Vlaanderen en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en delen van recepten van patisserie en gebak.
Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa - dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zij hebben een zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...
De kosten van een website maken

Kosten om een website te maken

Steven      18.08.2019

Hoeveel kost het om een website te laten maken? Welke kosten heb je aan een website? Een overzicht van de verschillende opties en hun kostprijs.