Bijles fysica in Berlaar

Steven      22.12.2019

Assistancy geeft bijles fysica in Berlaar. Je kan bij ons terecht voor bijles fysica voor de 2de en 3de graad ASO en eerste graad hoger onderwijs. Vanuit de opleiding burgerlijk ingenieur beheersen we de fysica leerstof van deze studiejaren zeer goed.

Waarom bijles fysica volgen?

Vind je het moeilijk om de theorie van fysica te begrijpen? Of ben je wel mee met het handboek, maar kan je de oefeningen niet oplossen? Neem je graag een keer één-op-één de theorie door? Of krijg je graag wat extra inzicht door samen oefeningen te maken?

Voor al deze onderwerpen kan je terecht bij Assistancy in Berlaar.

Hoe geven we bijles?

Omdat je fysica nu eenmaal niet van buiten kan leren, richten we onze aandacht op het begrijpen van de leerstof. We blijven net zolang stilstaan bij de onderwerpen tot ze volledig begrepen zijn. We volgen het leerboek van de school dat alle eindtermen behandelt. De eindtermen vind je op de website Vlaanderen.

We bekijken samen tussentijdse testen en huiswerk. We bespreken welke stukken moeilijker verlopen. We analyseren de veel gemaakte fouten en verbeteren deze.

Bijles fysica bij ons op kantoor

De bijles gaat steeds door op ons kantoor. We geven geen bijles bij jou thuis. We doen dit in een professioneel ingericht leslokaal met whiteboard en groot bureau. Het is onze ervaring dat dit de concentratie verbetert. Typisch gaat de bijles door op zaterdag en/of zondag, in blokken van één tot twee uur. De lesmomenten en de frequentie bepalen we samen. Dit doen we in functie van de omvang van de leerstof, en de examenplanning.

Hoeveel kost bijles fysica?

We hanteren een tarief tussen de € 25 en € 35 per volledig lesuur van 60 minuten. Het tarief hangt af van de omvang en het niveau van de leerstof. Contacteer ons voor meer informatie.

Trefwoorden klik voor meer informatie

Interessant? gebruik de knoppen om te delen


Lees ook

Bijles wiskunde bij Assistancy in Berlaar

Bijles wiskunde in Berlaar

Steven      02.09.2019

Bijles wiskunde. Burgerlijk ingenieur Steven Bellens geeft bijles wiskunde en fysica. De bijles gaat steeds door op ons kantoor in Berlaar.
Webdesign en websites maken op maat

Webdesign en websites maken op maat

Steven      25.07.2019

Website laten maken? Assistancy in Berlaar doet webdesign en bouwt websites op maat. Ook voor SEO optimalisatie kan u bij ons terecht.
De Appelboom: logopedie, ergotherapie en orthopedagogie in Berlaar

De Appelboom - logopedie, ergotherapie en orthopedagogie

De Appelboom is een praktijk voor logopedie, ergotherapie en orthopedagogie in Berlaar. De Appelboom is gespecialiseerd in therapie, coaching en vorming.