logopedie orthopedagogie ergotherapie berlaar de appelboom

De Appelboom – logopedie, ergotherapie en orthopedagogie

Op zoek naar logopedie, ergotherapie of orthopedagogie in Berlaar? De Appelboom kan je helpen. Ze specialiseren zich in therapie, coaching en vorming. Tine Seghers specialiseert zich in individuele taaltherapie, ouderbegeleiding en meertalig taalonderzoek. Daarnaast geeft ze ook opvoedingsondersteuning en ouder-kind-coaching. Wil je zelf meer weten over hoe taalstimulering werkt bij kinderen? Ook dat kan je leren bij De Appelboom.

Over de website

De website is heel sober opgebouwd, met enkele speelse elementen erin. Onderaan staat de appelboom die de visie van de praktijk uitstraalt. In de achtergrond zit een grote appel verwerkt. Deze appel schikt zich op elke pagina anders, wat een dynamisch effect creërt.

Belangrijkste pagina is de aanbod pagina. Hier lezen de bezoekers waarvoor ze in De Appelboom terecht kunnen. Daarom krijgt deze pagina ook de meeste aandacht.

Trefwoorden klik voor meer info

berlaar bootstrap website bouwen wordpress

Reageren

Lees ook

Dagbladhandel Laurisa Vorselaar

Laurisa – dagbladhandel Vorselaar

Dagbladhandel Laurisa is een gevestigde waarde in Vorselaar. Zeer ruime keuze aan wenskaarten, breiwol, papierwaren, kansspelen, ...

Lees meer

Hoe (SEO) goed scoort jouw website op Google?

SEO tabel

Hoe zorg je ervoor dat mensen je vinden via een zoekmachine (SEO)? Hier zijn de belangrijkste factoren die jouw website bovenaan zetten!

rokade westerlo thumb

Rokade Westerlo – schaakclub Westerlo

Op zoek naar een gezellige maar ook competitieve schaakclub in de Kempen? Neem eens een kijkje bij Rokade Westerlo!

Lees meer